Belijdenis doen?!

Je bent gedoopt….maar (nog) geen belijdenis gedaan.

Daarom: een uitnodiging! Ik nodig u en jou, die nog geen belijdenis deden, uit voor D.V. de eerste avond, maandag 10 september. Dat zal een oriënterende bijeenkomst zijn. De bedoeling? Elkaar ontmoeten om vragen rondom belijdeniscatechese met elkaar te delen. En toelichting te krijgen hoe de opzet van belijdeniscatechisatie is. Uw/jouw komst naar het Open Huis verplicht niet tot deelname aan de belijdeniscatechisatie. Trouwens: wie aan belijdeniscatechese begint, wordt niet verplicht tot het doen van geloofsbelijdenis. Daar moet je persoonlijk aan toe zijn! Echtgenoten (die al belijdenis deden) zijn ook van harte welkom!

Mochten er vragen zijn, neem dan gerust contact met mij op. Dat kan in de periode voor de vakantie. Wilt u of jij een persoonlijk gesprek aan huis of in de pastorie… schroom niet, maar mail of bel! Wanneer u/jij al besloten hebt om de belijdeniscatechisatie te gaan volgen, wilt u dit dan per telefoon of email aan mij bekend maken?

Graag tot ziens op maandag 10 september, vanaf 20.00uur inloop met koffie in t’ Open Huis”!  De belijdeniscatechisatie wordt gehouden op maandagavond van 20.15 uur tot en met 21.45 uur.

D.J.W. Kok, Spronksweg 1, tel. 656951, dskok@hervormdoldebroek,nl