Evangelisatiecommissie

Voorzitter evangelisatiecommissie: J.Lensen, Gerrit Blauwlaan 8 Oldebroek;
Tweede voorzitter: Jan Morren, Oude dijk 22, 0525-632121
Secretaris; Gerdien van Doorn,Vierschotenweg 18, 8095 PP ’t Loo-Oldebroek, 0525-795023.

De Evangelisatiecommissie van onze Hervormde Gemeente bestaat uit 10 personen waarvan de helft wordt benoemd door wijkgemeente 1 en de andere helft door wijkgemeente 2. Zij verrichten verschillende activiteiten, zowel toerusting aan de gemeente als naar buiten gerichte acties. Daarnaast is de evangelisatiecommissie betrokken bij de koffieochtenden en de sing-in.
De Evangelisatiecommissie maakt deel uit van de Interkerkelijke Evangelisatiecommissie, tesamen met een afvaardiging van de Gereformeerde kerk, Luctor et Emergo, en de Vrije Evangelische Gemeente. Deze commissie draagt o.a. zorg voor de wekelijkse diensten op het Landal park in ’t Loo.