Eén nacht bidden voor de Vervolgde Kerk

Een aantal kerken van Oldebroek houden in de nacht van vrijdag 1 juni op zaterdag 2 juni gezamenlijk een Nacht van Gebed. Christenen uit de omgeving worden van harte uitgenodigd om (een deel van) deze nacht biddend op de bres te staan voor vervolgde christenen. De Nacht van Gebed is een initiatief van Open Doors, een organisatie die vervolgde christenen steunt in meer dan vijftig landen. De ‘Nacht’ wordt gehouden op honderden locaties in Nederland en België.

“We vragen mensen tijdens de Nacht van Gebed één nacht slaap te missen om naast vervolgde christenen te staan in gebed. ’s Nachts bidden kwam ook in de Bijbel voor. Toen Petrus gevangen zat, bad de gemeente ’s nachts vol vuur voor hem. Petrus kwam op een bijzondere manier vrij. Ook Paulus en Silas baden gedurende de nacht.” zegt Open Doors-woordvoerder Klaas Muurling. Met informatieve videofragmenten en verhalen uit de vervolgde kerk gaan we gericht bidden voor landen waarin vervolging plaatsvind.

Er zijn 4 gebedsblokken. Elke gebedsblok duurt ongeveer 1 ½ uur 1 juni Gebedsblok 1 start 22.00 uur 1 juni Gebedsblok 2 start 23.55 uur 2 juni Gebedsblok 3 start 01.50 uur 2 juni Gebedsblok 4 start 03.45 uur

U kunt de hele nacht aanwezig zijn en met ons meebidden, maar u kunt ook beslissen om één of meer gebedsblokken bij te wonen.

Meer informatie over de Nacht van Gebed vindt u op www.nachtvangebed.nl. Dit jaar wordt de Nacht van Gebed gehouden in: De Vrije Evangelische Gemeente te Oldebroek aan de Zuiderzeestraatweg 226 U bent allen van harte uitgenodigd!