Midwinterwandeling vanuit en Stamppottenbuffet in de Maranathakerk t.b.v. schoolbouw Malawi
D.V. zaterdag 10 februari organiseren wij voor jong en oud een midwinterwandeling. De looproute zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Om 14.00 uur starten we met koffie en wat lekkers in de Maranathakerk. Vanaf 14.15 uur kunt u dan op eigen gelegenheid starten met de wandeling. Onderweg wordt er nog gezorgd voor een warme chocolademelk.

De kosten voor deelname aan de wandeling bedragen 5 euro per persoon, per gezin is dat bedrag 15 euro.  De gehele opbrengst is bestemd voor het winterproject Schoolbouw in Malawi.

Na de midwinterwandeling zal er tussen 17.00 en 17.30 uur een stamppottenbuffet beginnen in de Maranathakerk. De inloop voor het stamppottenbuffet is vanaf 16.00 uur. Er zullen dan ook nog een aantal verlotingen worden gehouden ten bate van de winteractie.

De kosten voor het stamppottenbuffet bedragen 14,00 euro per persoon vanaf 12 jaar. Kinderen van 0 tot en met 4 jaar zijn gratis en kinderen van 5 tot en met 11 jaar betalen 6 euro.

U kunt afzonderlijk aan één van beide activiteiten deelnemen. Wilt u aan beide activiteiten meedoen dan krijgt u 2,50 euro korting per persoon

Voor de midwinterwandeling vanuit  en het stamppottenbuffet  in de Maranathakerk dient u zich van tevoren op te geven. Dit kan door middel van het inleveren van het aanmeldingsformulier, dat op zondag 28 januari wordt uitgedeeld bij de uitgang van beide kerken.

Let op:

De aanmeldingen kunnen op D.V. zondag 4 februari ingeleverd worden in de bus onder de toren van de Dorpskerk of in de bus in de hal van de Maranathakerk.

Verder kunt u zich aanmelden, tot en met maandag 5 februari, bij Gerrit van der Linde per telefoon 0525 – 795054 of via het mailadres g.vanderlinde@lijbrandt.nl

De kosten voor de wandeling en/of het buffet kunnen op de actiedag voldaan worden. De gehele opbrengst is bestemd voor het winterproject Schoolbouw in Malawi.

Wij hopen u te zien op D.V. 10 februari, namens de projectgroep winteractie: Jaap, Bertus, Herma, Erik, Gerrit, Ester, Severijn en Jennie

Samen klussen ten bate van winteractie: Bouwen aan een school in Malawi
Aan het einde van de maand januari werden er kluskaarten uitgedeeld aan de kinderen in de gemeente. Door het doen van klusjes kunnen kinderen actief geld inzamelen voor de winteractie en helpen op deze manier ook mee aan de schoolbouw in Malawi.

Als de klusjes geklaard zijn, kunnen de kluskaarten met de opbrengst ingeleverd worden bij de leiding van de clubs en en bij de leiding van de zondagscholen. Dit kan tot en met D.V. zondag 4 maart

De kluskaarten kunnen ook ingeleverd worden in de bus onder de toren van de Dorpskerk en in de bus in de hal van de Maranathakerk.

Voor degene die het hoogste bedrag bij elkaar klust, ligt er een mooi prijsje klaar.

Heb je nog geen kluskaart of wil je er nog één extra dan kan je deze bestellen bij Gerrit van der Linde. Tel. 0525 – 795054 of per mail: g.vanderlinde@lijbrandt.nl

Veel succes namens de projectgroep winteractie: Jaap, Bertus, Herma, Erik, Gerrit, Ester, Severijn en Jennie