Open Tienerwerk `t Loo

Wie zijn we en wat doen we ?
Wij zijn een Open Tienerwerkgroep voor jongeren van 12 t/m 15 jaar en we komen in de winterperiode elke vrijdagavond om 19.30 uur samen in zaal de Duif van Maranatha.
We beginnen elke avond met zingen, Bijbellezen en bidden. Daarna volgt het programma. We bieden hele leuke en ontspannende programma`s aan. Halverwege de avond is er een pauze waarin drinken en snoep wordt verkocht. Om ongeveer 21.30 uur wordt de avond afgesloten met gebed en worden de tieners die zijn gebracht met de auto thuisgebracht.

Een greep uit onze programma`s:
Kennismakingsspel in een leuk jasje aan het begin van het seizoen, schaatsen op de kunstijsbaan, spellencircuit zoals 6-kamp en rode draad spel, naar de gymzaal, themavonden, strandwandelingen, bowlen, crea-bea avond, vossenjacht. En aan het eind van elk seizoen gaan we een nachtje op kamp!
Spreekt jou dit aan? Kom dan ook op de Tieneerclub van ’t Loo!

“.Com”
Beste tieners,

Ben je tussen de 12 en 15 jaar? Heb je zin om dit winterseizoen leuke activiteiten te doen met andere tieners? Vind je het fijn om tijdens de openingen met andere tieners te praten over het geloof? Of luister je juist liever? Ben je al vaker op onze club geweest? Of is het juist helemaal nieuw voor je? Dan ben je elke vrijdagavond van harte welkom op onze tieneravonden.

Ook dit seizoen hopen we met elkaar weer op leuke, gezellige en leerzame avonden. We beginnen om half 8 in zaal ‘de Duif’ van de Maranathakerk en om half tien sluiten we de avond weer af. Tussendoor hebben we nog een pauze met drinken en wat lekkers.

8 september
Kennismakingsavond met een leuk spel. Ontmoet de andere  tieners en wees fanatiek!

16 september (zaterdag!)
Dit weekend is het openingsweekend van het nieuwe winterseizoen. Op zaterdagmiddag om half 4 zien we je graag bij de Maranathahakerk. Na de opening, een hapje en een drankje vertrekken we naar de bestemming. Zonder al te veel te verklappen, willen we wel een tip geven; kleed je sportief en zorg voor goede schoenen! Na afloop eten we samen in de Duif en sluiten we daarna de avond af. Dit zal rond acht uur zijn. Als je bent gebracht, brengen wij je weer thuis. Het openingsweekend gaat verder op zondagmorgen. Als tieners en leiding luisteren we samen naar de preek. We verzamelen om tien over negen bij de ingang van de Maranathakerk. Zoals elders in dit kerkblad is te lezen, volgt daarna koffie/fris/cake, een preekbespreking en een gezamenlijke maaltijd. Ook deze dag zien we jullie graag!

22 september
Om deze avond te bezoeken moet je vooral hard ‘BINGO’ kunnen roepen en houden van leuke prijsjes!

29 september
Bowlen!  We verzamelen net als anders om 19.30 uur bij de MAranathakerk. Wil je 2 euro eigen bijdrage meenemen?

Als je nog vragen hebt (of je ouders) mag je altijd een mailtje sturen naar leiding-otw@hotmail.com. Op onze groepsapp delen we ook regelmatig informatie met elkaar. Wil je ook toegevoegd worden? Stuur ook dan even een mailtje!

Groetjes,
Anne-Marije, Gerrit, Goos, Mirjam, Jack en Janet