UberTOV de naam zegt het al het wordt UberTOV!

Wij zijn de nieuwe tienergroep die op zaterdagavond bij elkaar komt. We maken gebruik van de zaal in het Open Huis maar zullen ook vaak op pad gaan. De avonden beginnen met een opening dat kan een lied, gedicht of een stukje uit de Bijbel zijn. Daarna begint de ontspanning er staan al veel leuke, spannende en ontspannende activiteiten op de planning. Elke maand staat er in de kerkbode een stukje van UberTOV hier kun je lezen wanneer de avonden zijn en wat we gaan doen.

We hebben een groep van 8 leidinggevende. Alle acht hebben we zin in de leuke avonden met jullie we hopen jullie dan ook te zien!

 

TOV

Mark, Erwin,Theo,Naomi, Aalt, Gerlinda, Jan en Hendrien

Tieners opgelet! Jij hebt een uitnodiging gekregen voor de nieuwe tienergroep UberTOV. En de naam zegt het natuurlijk al het wordt UberTOV!

UberTOV
Hallo tieners!
Deze maand hopen we weer 4 leuke avonden met jullie te hebben. Dit zijn voorlopig de laatste avonden van dit seizoen.
3 maart: Vanavond maken we er een gezellige en leuke avond van!
10 maart: We gaan lasergamen in Harderwijk. Meer informatie krijgen jullie te horen via de app.
17 maart: Voor een appel en een ei
Vanavond kunnen jullie laten zien en horen hoe goed jullie kunnen onderhandelen. Wij zijn benieuwd waar jullie mee terug komen.. of blijft het bij een appel en ei?
24 maart: Spetter, spatter, spater, lekker in het water. Vanavond gaan we zwemmen. Neem dus je zwemkleding mee en de rest van de informatie krijgen jullie via de app te horen.
Wij hopen jullie weer te zien!
Groeten,
Theo, Mark, Erwin, Naomi, Gerlinda, Aalt, Jan en Hendrien