UberTOV de naam zegt het al het wordt UberTOV!

Wij zijn de nieuwe tienergroep die op zaterdagavond bij elkaar komt. We maken gebruik van de zaal in het Open Huis maar zullen ook vaak op pad gaan. De avonden beginnen met een opening dat kan een lied, gedicht of een stukje uit de Bijbel zijn. Daarna begint de ontspanning er staan al veel leuke, spannende en ontspannende activiteiten op de planning. Elke maand staat er in de kerkbode een stukje van UberTOV hier kun je lezen wanneer de avonden zijn en wat we gaan doen.

We hebben een groep van 8 leidinggevende. Alle acht hebben we zin in de leuke avonden met jullie we hopen jullie dan ook te zien!

 

TOV

Mark, Erwin,Theo,Naomi, Aalt, Gerlinda, Jan en Hendrien

 

Tieners opgelet! Jij hebt een uitnodiging gekregen voor de nieuwe tienergroep UberTOV. En de naam zegt het natuurlijk al het wordt UberTOV!
Wat gaan we deze maand doen:

Vrijdag 8 september
Barbecue bij familie Schuurman. Tijdens deze avond kan je kennis maken met de tieners en de leidinggevenden van al het tienerwerk. 

Zaterdag 23 september
Op deze avond houden we onze UberTOV inloopavond. We gaan kennis maken met elkaar en met de leiding. Je bent van harte welkom vanaf 19.45 uur!

Zaterdag 30 september
Modder, gras, water, een mooie wandeling. Daar houden jullie vast wel van toch? Vanavond gaan we een spannende tocht maken door de landerijen van Oosterwolde en Oldebroek. Dus oude kleren en laarzen aan en we gaan!

We kijken naar jullie uit,
Mark, Erwin, Theo, Naomi, Aalt, Gerlinda, Jan en Hendrien