“JAFETH”

Wij zijn de zondagsschool op het dorp en komen bijna elke zondagmorgen bij elkaar in het “Openhuis Kerkstraat 8” en beginnen om half tien. Er komen al veel kinderen uit beide wijken bij ons op de zondagsschool. En jij kunt er ook nog wel bij. Dus kom gerust als je tussen de 4 en 11 jaar bent.

Wie doen er mee?
Wij, de jufs en de meesters, zijn een enthousiast team. Wij gaan proberen om nog meer kinderen op de zondagsschool te krijgen want een aantal groepen zijn wel erg klein. We gaan de komende seizoenen werken met persoonlijke uitnodigingen. Dus kom en doe met ons mee.
Wat doen we eigenlijk?
We beginnen met zingen en bidden en luisteren dan naar een bijbelverhaal. Daarna maken we een werkje wat bij het verhaal past of doen een quiz of een leuk spel. Het is altijd reuze gezellig en je leert ontzettend veel uit de bijbel.
Wat nog meer?
Samen vieren wij het kerstfeest als zondagsschool in de Dorpskerk. Daar mag jij een gedicht, een schriftlezing doen of een lied zingen. Dit is altijd weer het hoogte punt in het seizoen. Verder houden wij een leuke spelmiddag aan het eind van het seizoen.
Krijg ik nog iets?
Jazeker. Als je jarig bent krijg je een mooie plaat met stickers. Leer jij je psalmversje/lied en of tekst goed dan krijg je als beloning een prachtig album met plaatjes. O ja, verlaat je na zeven jaar de zondagsschool dan krijg je een getuigschrift en een psalmboekje. Werkelijk prachtig.
Wie ontmoet ik er?
Wij hopen de Heere Jezus. Over Hem en om Hem gaat het elke keer. Hij geeft jou een nieuw hartje. Een hartje dat van Hem houdt. Hij maakt ons écht gelukkig. Hij neemt onze zonden weg. Nog diep, diep, dieper dan de zee is Jezus liefde voor jou.
Wil je nog meer weten?
Misschien heb je nog meer vragen en wil je nog graag iets weten, bel dan gerust naar Attie van de Berg (685721). Hij kan je nog veel meer vertellen en ook dingen laten zien. Tot op de zondagsschool.
Jan Wolf

Zondagsschool Maranatha
‘Zoals klei in de hand van de pottenbakker Zo ben jij in mijn hand, zegt de Heer Zoals klei in de hand van de pottenbakker Zo maak Ik jou een vat tot Mijn eer Kneed mij, Here God Ook als het soms wel eens pijn doet Kneed mij, Here God U weet precies hoe ik zijn moet’ Wat doe je ermee dat je weet dat God een doel met je leven heeft? Je kunt twee dingen doen: Je kunt luisteren naar je eigen hart, je eigen verlangens, je eigen plannen maken en goede voornemens. Maar je kunt ook je leven in de handen van de HEER leggen. Dat je zegt: Here, welke weg wilt u dat ik zal gaan? Wanneer je dat gebed op je lippen hebt, dan komt er misschien niet een toekomstbeeld met je zelf in het midden, die geniet van al het goede dat jij hebt en alle roem die jij ontvangt, maar dan komt er een toekomstverwachting waarin de Here Jezus in het midden staat. Waarin Hij alle eer krijgt, ook door jouw leven. In de maand november komen de volgende verhalen aan de orde: Daarnaast gaan we ook oefenen voor de kerstviering op D.V. vr 14 december om 19 uur in de Maranathakerk. Tot ziens op de zondagschool. Henrieke, Nelie, Evert-Jan en Peetje Leiding zondagschool Maranatha.

Datum Zondagsschool of KND Locatie Bijzonderheden
1-jan Kindernevendienst Dorpskerk Nieuwjaarsdag