Hallo allemaal,

Het einde van schooljaar nadert, de vakantie is in zicht.
We hebben al heel wat mooi weer gehad in het voorjaar en we hopen dat we ook een mooie zomer krijgen.
Straks mogen we gaan genieten van onze rust. Misschien heb je al wel plannen gemaakt voor de vakantie. Lekker naar een speeltuin of naar een dierentuin of samen met je vrienden of vriendinnen naar het strand.
Sommigen van ons gaan volgend schooljaar naar een andere school, voor het eerst naar voorgezet onderwijs. Andere school, andere leraren, andere leerlingen. Of misschien heb je het dit jaar net niet gehaald, en moet je het nog een keer over doen.
Allemaal spannend.
En toch is er eerst vakantie.
We zijn immers niet op deze wereld om altijd maar druk te zijn.
Nee, onze Heere heeft zelfs 1 dag speciaal gezet.
1 dag in de week om naar de kerk te gaan, en zijn naam te prijzen.
Zelfs als je op vakantie gaat kan je Hem aanbidden. Je kan bijvoorbeeld een Bijbels dagboek meenemen, en er zal vast wel een andere kerk in de buurt zijn. Het zal er vast wel anders uitzien, en misschien is het ook wel vergelijkbaar met onze kerken. Vergelijk het maar met school, of je nu op je vertrouwde school blijft of naar een nieuwe school mag gaan, er wordt overal les gegeven. Ja, zelfs als je van school gaat en een baan hebt gevonden, dan leer je altijd weer wat. Zo is het ook met het geloof.
Overal waar je bent, thuis of op vakantie, dichtbij of ver weg, overal kun je onze Heer vinden. In de rust van de bossen, of in de branding van de zee, op de toppen van de bergen, als je Hem zoekt zal Hij jou vinden, vergeet dat niet, zelfs niet als je op vakantie bent. Voor nu wens ik jullie een fijne tijd toe en geniet van de vakantie.

Met vriendelijke groet Christiaan van Loo.

BW tienernacht 2018
Donderdag 23 augustus is het weer zover; de 7de editie van de tienernacht.
Er staan weer toffe activiteiten op het programma:
* Lasergamen
* Free running
* Kickboksles
* Getuigenis van Gert Ruitenberg
* De jeugdband van de Goede Herderkerk
* Een goed gesprek
* Workshops: DKW, voetbal, beauty.
* Brandweer Oldebroek met buikschuiven, zwembad
* Muziek, chillen, gamen…..slapen?
* Eten, drinken

En nog meer….

Wat moet je meenemen
* Je fiets
* Genoeg droge kleding, handdoeken, douchespullen.
* Je beste humeur

Leeftijd 12 t/m 15 jaar
We verzamelen tussen 18.00 – 18.30 uur op het parkeerterrein van de Talter!! Rond 21.30/22.00 uur wordt het programma vervolgd op het Owios terrein!! Dus lukt 18.00-18.30 niet… dan kun je vanaf 21.15 inschrijven en aansluiten bij Owios.

Vrijdagmorgen rond 6.30 uur zal het programma afgelopen zijn, na een heerlijk pannenkoeken ontbijt.
De tienernacht wordt elk jaar beter bezocht. Dat vinden we zeker fijn. Wij zien het als compliment, want het programma spreekt de jongeren aan. Maar om de veiligheid en de begeleiding van de jongeren goed te waarborgen hebben we dit jaar besloten dat er maximum komt van het aantal jongeren die we kunnen laten deelnemen. Ons advies is daarom kom op tijd!
Voor meer info en updates: Check Facebook VBW Tienernacht 2018
We zien uit naar jullie komst en neem vooral je vrienden en vriendinnen mee!

Namens de stuurgroep,
Hanneke Spijkerboer
Hetty Nagelhout
Marjan Spronk
Theo Beekman
Margriet Bakker
Rene van Loo
Lammie Fie

Zondagsschool Maranatha
In juli hebben we op 1 en 8 juli zondagschool. Daarna hebben jullie vakantie.
In de vakantietijd gaan veel mensen op reis. Misschien ga jij ook wel op reis! Als we op reis gaan, kan er veel gebeuren. Je hoort veel over ongelukken, op de snelweg, met een vliegtuig of op welke manier dan ook. Als we op reis gaan, hebben we Gods bescherming nodig.
Afgelopen jaar hebben jullie o.a. de verhalen gehoord over het volk van Israël, dat ook op reis was. Ze waren vanuit Egypte onderweg naar het beloofde land. Wat bijzonder is het om te lezen dat God ‘voor hun aangezicht toog’. God ging met hen mee op reis. En dit was zichtbaar door middel van de wolkkolom en de vuurkolom.
Zie jij Gods bescherming ook in je leven? Bid jij om Gods genade en bewarende hand? Wat een zegen als je je reis mag gaan onder de beschermende hand van de Heere.

Na de vakantie start de zondagschool weer op D.V. zondag 2 september.

Henrieke, Nelie, Evert Jan en Peetje
Leiding van zondagsschool Maranatha

Dag jongens en meisjes,
Hebben jullie ook zo’n zin in de vakantie? Fijn even niet naar school. Veel spelen en misschien ga je nog wel op vakantie. Wat kun je daar van genieten. In de weken dat je niet op vakantie bent, hopen we je te ontmoeten bij de kindernevendienst. We mogen veel verhalen horen over het bijbelboek Efeziërs. 19 augustus zal het gaan over Daniël.

1 juli: Dankbare kinderen van God
8 juli: Gods kerk
15 juli: We leven in Christus
22 juli: Israël en de volken samen in Christus