Kerstkaartenbezorgingsactie 2017

De vrijwilligers willen ook dit jaar weer graag uw kerstkaarten bezorgen in de gemeente Oldebroek. Let op! Dus alleen in Oldebroek, ’t Loo, Wezep, Hattemerbroek, Oosterwolde, Kamperveen, Noordeinde en Kerkdorp.

De kerstkaarten worden bezorgd tegen het geringe bedrag van € 0,50 per kaart.

Als u alle kaarten in een grote envelop of plastic tas wilt doen met de bezorgingkosten apart erbij, kunt u ze bij onderstaande adressen inleveren in de periode van 11 t/m 22 december tot 18.00 uur. Op zondag 17 december kunt u de post ook kwijt in de bussen bij de uitgang van de Dorps- en de Maranathakerk. De kaarten worden op zaterdag 16 en 23 december bezorgd.

Inleveradressen:

• Dorpskerk
  • Maranathakerk
  • Open Huis
  • Regenboogschool
  • Looschool
  • H.E. Klompmaker, Morelissenstraat 9 ’t Loo
  • Bakkerij Jonker, Zuiderzeestraatweg 357
  • H. van Hattem, Ratelaar 1
  • De Hullen
  • Emté Supermarkt
  • Boni Oldebroek
  • Boekhandel/K. Pool

Dit is wel een mooie manier om de projecten van de winteractie van dit jaar te steunen, want die kaarten wilt u toch versturen.
Voor meer inlichtingen D. van Erven. Tel: 0525-632590