Nederlands Hervormde Gemeente te Oldebroek Moederkring

naar Zijn land
en voedt het
met Zijn Woord,
je draagt het in ’t gebed
en weet dat God je hoort.

Ieder jaar komen we met een groep moeders uit de gemeente een aantal woensdagochtenden per jaar bij elkaar in het Open Huis. Met elkaar denken we na over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met de geloofsopvoeding van onze kinderen. Het is fijn om ervaringen te delen, herkenning te vinden en aan de hand van de Bijbel weer verder toegerust te worden.

Het rooster voor het komende seizoen ziet er als volgt uit:

27 september 2017: ochtend wordt verzorgd door de HSJJ (thema volgt nog)

25 oktober 2017: “je familie, een zegen of een zorg?” (ds. M.J. Schuurman)

29 november 2017: “omgaan met moslims” (mw. T. ’t Lam uit Harderwijk)

10 januari 2018: ochtend wordt verzorgd door de Bond tegen het Vloeken

14 februari 2018: “Geloven, waarom heb je daar de kerk eigenlijk voor nodig?”  (Jasper Lensen)

21 maart 2018: gezamenlijke invulling met koffie-ochtend (thema volgt nog)

18 april 2018: Creatieve ochtend

De ochtenden beginnen om 9:15 uur. Inloop met koffie en thee vanaf 9.00 uur.

Beste moeders,
We willen jullie uitnodigen voor de moederkring in februari. Het zijn altijd gezellige en waardevolle ochtenden, waarop we samen met een thema bezig zijn. Op 14 februari is dat thema Geloven, waarom heb je daar de kerk eigenlijk voor nodig? Dat thema zal door Jasper Lensen worden ingeleid. Daarna gaan we in groepjes uit elkaar om onze ervaringen uit te wisselen en door te praten over dit thema.
Ben je nog niet geweest en wil je eerst wat informatie? Schroom niet om een van ons aan te spreken of te bellen. Er is ook tijdens de morgen kinderoppas aanwezig. We starten om 09.15 uur. Je kunt vanaf 09.00 uur binnenlopen voor een praatje en kopje koffie. Om 11.15 uur is de morgen afgelopen. De morgen wordt in het Open huis gehouden.
Samen nadenken over de (geloofs)opvoeding van onze kinderen is leerzaam, bemoedigend en gezellig! We heten je welkom op deze morgen!

Met vriendelijke groet,
Maja Dokter, Lia Doorneweerd, Rianne Schuurman (0525-630828), Corina Boerendans