Op 24 maart wordt er een mountainbike tocht voor Malawi georganiseerd. Nog niet opgegeven? Niet getreurd, dit kan gelukkig nog!
-We starten om 15.00 uur bij het Open Huis
-Je kunt je opgeven voor de afstand van 20 km of 35 km
-Kosten jeugd: gratis, volwassenen €7,50
-Je kunt een mountainbike huren voor maar €5,- (dit doorgeven voor 20 maart)
-Geen lid van onze gemeente? We vinden het leuk als je mee doet!!
-We sluiten af met een warme hap
-Niet zo sportief, maar toch zin om hier bij betrokken te zijn? We kunnen nog wel wat hulp gebruiken 😉
-Opgeven kan via : activiteiten@hervormdoldebroek.nl

Fiets mee voor Malawi!

Op zaterdagmiddag 24 maart zijn alle sportievelingen ( van 8 tot 88 jaar) van harte uitgenodigd om mee te fietsen met een prachtige mountainbiketocht  in onze mooie omgeving. Je kan kiezen uit twee verschillende afstanden, 20 km of 35 km. We willen starten om 15 uur bij het Open Huis en rond 17 uur zullen we weer terug zijn in Oldebroek voor een afsluitende warme hap! Voor deze mountainbiketocht vragen we 5 euro inschrijfkosten voor de jeugd en de tieners, volwassenen betalen 7,50 euro inschrijfgeld. Opbrengst zal bestemd zijn voor de winteractie voor Malawi. Ben je wel enthousiast maar heb je geen mountainbike? Schrijf je dan gerust in, voor 5 euro kan je een mountainbike bij ons reserveren. Geef dit duidelijk aan bij je inschrijving!

Ben je niet zo sportief, maar wil je graag helpen bij het organiseren van deze tocht, dan zijn we ook blij met je aanmelding!

Graag bij opgave ( via activiteiten@hervormdoldebroek.nl ) vermelden:

-Naam:

-Leeftijd:

-Tel nr:

-Afstand:

 

Meer info: Corina Boerendans (0627512300) of Marjan Dickhof (0625084963) of via facebook: Activiteiten Hervormd Oldebroek. Deelname is op eigen risico!