Doe sportief met ons mee: Wandelen of Mountainbiken voor onze winteractie!

Na het succes van vorig jaar willen ook dit jaar weer tijdens het sluitingsweekend sportief met elkaar bezig zijn! Op DV zaterdag 30 maart willen we jong en oud uitdagen om elkaar sportief te ontmoeten tijdens een ATB-tocht of wandeltocht! Na afloop van deze sportieve middag wordt u/jou een heerlijke warme hap aangeboden!

* Voor de jeugd vanaf 10 jaar en voor de volwassenen hebben we twee prachtige routes uitgezet. Voor de beginnende fietser een afstand van ong. 20 km, voor de meer ervaren fietser een afstand van ong. 35 km. We vertrekken in groepen onder leiding van een ervaren fietser met onderweg natuurlijk een tussenstop met koek en zopie! Er is een mogelijkheid tot het huren van een ATB fiets, graag even opgeven bij aanmelding (incl lengte)

* Voor de sportieve wandelaar van 2 – 99 jaar hebben we een prachtige wandeltocht uitgezet door onze mooie omgeving. Ook bij deze tocht is er halverwege een tussenstop met koek en zopie! Inschrijven via : activiteiten@hervormdoldebroek.nl (naam, afstand, tel nr, leeftijd, activiteit)

Kosten: 7,50 euro voor volwassenen, 5,00 euro voor de jeugd t/m 16 jaar. Opbrengst gaat naar onze winteractie.

Ontvangst Open Huis: 30 maart vanaf 14.30 uur

Start wandeltocht Open Huis: 15 uur

Start ATB (in groepen) Open Huis: 15 uur

Voor deze sportieve winteractie zijn wij nog op zoek naar mensen die ons willen helpen met de catering, verzorgen van een tussenstop, bereiden van de warme hap na afloop. Wij zouden het erg waarderen als u ons een handje zou kunnen helpen!

Voor meer info: Corina Boerendans( 06 27 51 23 00) of Marjan Dickhof ( 06 25 08 49 63)