Youth Alpha Op donderdag 17 januari a.s. start voor alle jongeren van 13 t/m 17 jaar een Youth Alpha cursus in Oldebroek. Tijdens de cursus zullen we er achter komen dat het christelijk geloof niet saai is maar waar en zeker niet achterhaalt. Het is gaaf en iedere dag weer waar! We gaan met andere jongeren op zoektocht én waarom het christelijk geloof van belang is voor jouw leven! Ben je gelovig opgevoed of niet, geloof je in Jezus Christus of weet je niet wat je nu wel of niet moet geloven: je bent van harte welkom om mee te doen!
Het is al weer de vijfde keer dat de Youth Alpha op gezamenlijk initiatief vanuit de Goede Herderkerk, Vrij Evangelische Gemeente, Luctor en de Hervormde Kerk gehouden gaat worden. Iedere bijeenkomst begint met een gezamenlijke maaltijd gevolgd door een inleiding op een onderwerp wat later in groepjes besproken gaat worden. We komen 10 donderdagavonden bij elkaar om over allerlei thema’s na te denken. De avonden starten om 18.15 uur in de schaapskooi tegenover Luctor. Ook gaan we nog een nacht weg en sluiten we Youth Alpha af met een feestelijke avond. Aanmelden (wat overigens niet verplicht is), of wil je meer informatie dan kun je terecht bij:
Jan van’t Hof : j.vanthof@ziggo.nl Patrick van t’Goor : pavantgoor@hotmail.com Jennifer Wastenecker : jennifer_spijkerboer@hotmail.com
Tot ziens op 17 januari!!
Wij zijn nog op zoek naar een aantal vrijwilligers van de gemeente die willen koken voor de jongeren en het Youth Alpha team. Wanneer u dit zou willen doen dan kunt u zich melden bij Jennifer Wastenecker (06-53668264 of mailen naar jennifer_spijkerboer@hotmail.com).