Hartslag van de prediking

In Wapenveld wordt op D.V. woensdag 13 november een bijeenkomst gehouden van de Regio Noordoost Veluwe van de Gereformeerde Bond. Ds. P.H. van Trigt hoopt spreken over Hartslag van de prediking.

De prioriteit van de prediking van het kruisevangelie als hét heilsmiddel van de Geest staat onder grote druk. Men zegt: ‘We kunnen toch ook op een andere wijze rondom een open bijbel samenkomen?’ Waarom zo’n nadruk op de prediking? Verder bezinnen we ons op de inhoud van de prediking. Er wordt veel ‘geslikt’ wat ‘goed voelt’. Is er ook een beslissend criterium om ware prediking van valse prediking te onderscheiden?

Plaats: Wapenveld (Hervormde Kerk, Kerkstraat 2A)
Aanvang: 19.30 uur (vanaf 19.10 inloop met koffie)

De avond is vrij toegankelijk. Wel is er een collecte na afloop. Ook is er een boekentafel waar onder andere deeltjes uit de Artios-reeks te verkrijgen zijn.