Open Tienerwerk `t Loo

Wie zijn we en wat doen we ?
Wij zijn een Open Tienerwerkgroep voor jongeren van 12 t/m 15 jaar en we komen in de winterperiode elke vrijdagavond om 19.30 uur samen in zaal de Duif van Maranatha.
We beginnen elke avond met zingen, Bijbellezen en bidden. Daarna volgt het programma. We bieden hele leuke en ontspannende programma`s aan. Halverwege de avond is er een pauze waarin drinken en snoep wordt verkocht. Om ongeveer 21.30 uur wordt de avond afgesloten met gebed en worden de tieners die zijn gebracht met de auto thuisgebracht.

Een greep uit onze programma`s:
Kennismakingsspel in een leuk jasje aan het begin van het seizoen, schaatsen op de kunstijsbaan, spellencircuit zoals 6-kamp en rode draad spel, naar de gymzaal, themavonden, strandwandelingen, bowlen, crea-bea avond, vossenjacht. En aan het eind van elk seizoen gaan we een nachtje op kamp!
Spreekt jou dit aan? Kom dan ook op de Tieneerclub van ’t Loo!

Beste tieners, De maand oktober is weer bijna voorbij. Achter ons liggen alweer de eerste tieneravonden. Fijn dat jullie elke vrijdagavond weer met zoveel tieners in de Duif verschijnen. We hopen jullie ook in november weer te zien!

2 november: Om half 8 verwachten we jullie in de Duif. Van daaruit vertrekken we naar de gymzaal om ons voor te bereiden op het volleybaltoernooi.
9 november: Laat je deze avond verrassen 🙂
16 november: Volleybaltoernooi! Verdere informatie volgt via de app.
23 november: Vanavond is de regionale tieneravond die dit jaar wordt georganiseerd door onze gemeente. Ook dit jaar staat er weer een prachtig programma voor jullie klaar. Via de app houden we jullie op de hoogte.
30 november: Sinterklaas is weer in het land. Omdat we het idee hebben dat we toch zelf voor de pakjes moeten zorgen vragen we jullie vanavond om een eigen bijdrage van € 3.50.
Een hartelijke groet, ook namens onze nieuwe leiding, Brendan, Marieke, Aalt, Anita, Anne-Marije, Berthil, Jack, Gerrit, Goos en Janet