Oliebollencommissie

Wij zijn dankbaar dat we, zoals het er nu naar uit ziet, dit jaar weer een actie kunnen houden.
Zij het wel in een andere vorm dan dat we gewend waren.
Wij hebben gekozen voor een drive-thru in plaats van de huis aan huis verkoop.
Ook is het dit jaar mogelijk om niet alleen oliebollen te kopen, maar kunt u ook kiezen uit verschillende soorten stamppot, gerookte zalm, aardappelen, gehaktballen, rookworst en jute tassen. Foto’s hiervan zijn te vinden op het bestelformulier of in de webshop.

Bestellen van de producten

Appostel app (voorkeur)
Via de home pagina van de Appostel app kunt u doorklikken naar de producten en direct bestellen.

Heeft u geen Appostelapp dan kunt u via de webshop bestellen.
U kunt de webshop bereiken door op de link te klikken: Webshop Oliebollenactie 2021
Om de bestelling af te ronden moet u inloggen met uw Appostel account of u kunt zich eenmalig registreren, betaling verloopt via IDEAL.

Bestelformulier in de kerk
Mocht het digitaal niet lukken, dan kunt u gebruik maken van een bestelformulier.
Deze zullen klaar liggen in de Maranthakerk en Dorpskerk.
Graag de lijsten uiterlijk zondag 19 december inleveren in de bussen bij de kerk.
U kunt uw bestellingen nog doorgeven tot maandag middag 27 december 15:00 uur.

Afhalen bestellingen
Op donderdag 30-12-2021 is het mogelijk om uw bestelling af te halen tijdens de drive-thru.
Deze zal zijn op het parkeerterrein van de Maranathakerk vanaf 14.00 uur tot 16.30 uur.
I.v.m. de aangescherpte maatregelen vragen we u om in de auto te blijven zitten en een krat of boodschappentas in de kofferbak te leggen.
We willen u vragen of u via de Verlengde Looweg het parkeerterrein op wilt rijden. Hier zult u dan verdere aanwijzingen krijgen.
Heeft u via het bestelformulier besteld dan graag het bedrag gepast meenemen.
Tevens willen wij u verzoeken uw factuurnummer tijdens het afhalen bij de hand te houden.

Is het voor u niet mogelijk om de bestelling op te halen, wilt u dit dan doorgeven op het bestelformulier?
Wij zullen er dan voor zorgen dat de bestelling bij u bezorgd wordt. U kunt de producten dan ook contant betalen.
Wij hopen op een mooie verkoop en een goede opbrengst voor de winteractie.
Mochten er vragen zijn omtrent bestellingen of onduidelijkheden, wilt u dan contact opnemen met WillemJan van Werven (wjvanwerven@gmail.com).