Oliebollencommissie

Dit jaar hopen we weer een actie te organiseren. We hebben dit jaar voor een andere vorm gekozen als anders.
We hopen een soort markt te organiseren in de grote zaal bij de Maranathakerk.
Hier hebben we de ruimte om onder het genot van koffie/thee en cake elkaar als gemeente te ontmoeten, deze is tegen betaling te nuttigen.
Hierna kunt u langs de kramen te lopen en u bestelde producten afhalen.

Ook dit jaar hebben we weer ruime keuze uit verschillende producten. De welbekende oliebollen, zalm, diverse stampotten, rookworsten, gehaktballen en balkenbrij.

Bestellen van de producten
Appostel app (voorkeur)
Via de home pagina van de Appostel app kunt u doorklikken naar de producten en direct bestellen.

Webshop
Heeft u geen Appostelapp dan kunt u via de webshop bestellen. U kunt de webshop bereiken op https://site.skgcollect.nl/409/pagina/5928/webshop.html
Om de bestelling af te ronden moet u inloggen met uw Appostel account of u kunt zich eenmalig registreren, betaling verloopt via IDEAL.

Bestelformulier in de kerk
Mocht het digitaal niet lukken, dan kunt u gebruik maken van een bestelformulier. Deze zullen klaar liggen in de Maranthakerk en Dorpskerk.
Graag de lijsten voor 16 december inleveren in de bussen bij de kerk.

Afhalen bestellingen
Op D.V. donderdag 29-12-2021 is het mogelijk om uw bestelling af te halen in de Maranathakerk vanaf 13:00 tot 17:00 uur.
Is het voor u niet mogelijk om de bestelling op te halen, wilt u dit dan doorgeven op het bestelformulier?
Wij zullen er dan voor zorgen dat de bestelling bij u bezorgd wordt. U kunt de producten dan ook contant betalen.

Wij hopen op een mooie verkoop en een goede opbrengst voor de winteractie.
Mochten er vragen zijn omtrent bestellingen of onduidelijkheden, wilt u dan contact opnemen met WillemJan van Werven (wjvanwerven@gmail.com).