Start 4 daagse -Wijk 2

Afgelopen jaar hebben wij als wijkgemeente een zonnige startzondag gevierd. Samen naar de kerk, eten en drinken en elkaar ontmoeten. Hoe waardevol blijkt dit nu in deze corona periode te zijn. Helaas kunnen wij dit niet zoals vorig jaar organiseren, maar hebben wij wel gekeken naar wat er nu mogelijk is volgens de richtlijnen van het RIVM. Graag willen wij een alternatief 4 daags programma presenteren, dit alles onder voorbehoud van de maatregelen en weersomstandigheden.

Donderdag 24 september> Samen zingen met en voor de ouderen mensen in de Hullen
Locatie: Binnenplein van de Hullen
Leeftijd: Voor iedereen die kan zingen
Aanvang: 19.00 uur tot +/- 19.45 uur
* Het aantal aanmeldingen is bij de organisatie bekend, en wij willen u vragen niet onverwachts te komen. Dit i.v.m gemaakte afspraken met de Hullen.

Vrijdag 25 september> BBQ voor de jeugd
Leeftijd: van 12 t/m 20 jaar
Eigen bijdrage:€2,-
* Alles zal buiten plaats vinden, onder partytenten, dus kleed je warm aan.

Zaterdag 26 september> Vossenjacht
Leeftijd: Jeugd 4 t/m 12 jaar
Aanvang: Inloop 14.45 uur, start 15.00 uur
Einde: 16.30 uur

Zaterdag 26 september> Wandelen
Aanvang: Start wandeltocht 15.00, voor 16.30 uur terug

Zaterdag 26 september> Samen eten * Broodje hamburger met patat
Eigen bijdrage: €2,- per persoon
We zullen de maaltijd afsluiten met het samen zingen/luisteren op het plein bij het Open Huis.

* De weersvoorspellingen zijn nog erg onzeker.
Als het zaterdag regent zijn wij helaas genoodzaakt om de geplande activiteiten te annuleren.
Mochten de activiteiten niet door gaan, dan vermelden wij dit rond 10 uur op Facebook en de website van de kerk.

Zondag 27 september> Kerkdienst
Locatie: In de kerk, online, of via de kerktelefoon
– Medewerking van Kinderkoor Jong Oldebroek
– Uitleg winteractie

• Op de vrijdagavond en zaterdag is het niet mogelijk om op de parkeerplaats naast het Open Huis te gebruiken.
• We willen u en jou vragen zich aan te melden via het opgaveformulier : https://docs.google.com/…/1FAIpQLSf1SC3k-M-CBefwn…/viewform…
Dit graag voor zondag 20 september.
Mocht u geen internet hebben dat kunt u zich aanmelden bij; Marjan Dickhof: 06-25084963 of Corina Boerendans: 06-27512300. Voor vragen of opmerkingen kunt u ons altijd even bellen/appen.
• Mochten bovenstaande activiteiten vanwege nieuwe maatregelen of weersomstandigheden niet door kunnen gaan, dan brengen wij u en jou tijdig op de hoogte via de website en facebook.