Kom doe mee met de start3daagse van wijk 2!

DV zondag 26 september willen we graag een start maken met het nieuwe seizoen.
Na een rustige zomer van ontspanning willen we voordat de catechisaties, bijbelkringen, jeugdclubs, ouderenwerk, huisbezoeken weer beginnen, elkaar ontmoeten.
Tijdens deze startdagen van het nieuwe seizoen staan, ontmoeting, ontspanning, samen eten, samen zingen, samen geloven centraal.
We hebben alvast een programma voor u samengesteld.
Vanwege Corona kunnen we het nog niet zo doen als twee jaar geleden met de hele gemeente, vandaar ook dit jaar weer meerdere momenten met kleinere groepen, maar we hopen u/ jou op een van deze activiteiten te mogen begroeten.

Vrijdagavond 24 september

Voor de jeugd vanaf 12 jaar organiseren we die avond een sportieve avond met de volgende ingrediënten:

18- 20 uur: Beachvolleybaltoernooi op de beachvelden van Blauw-Wit
20 -22 uur: Barbecue op het grasveldje achter het Open Huis                   (eigen bijdrage 2,50 euro)

Graag jullie opgave voor maandag 20 sept 10 uur via het digitale opgaveformulier op de website of via je TOV leiding

Zaterdagmiddag 25 september

Voor de kinderen van de basisschool gaan we weer een hele spannende, gezellige vossenjacht uitzetten, na afloop van de vossenjacht gaan we samen eten.

Inloop   14.45 uur
Start      15.00 uur
Sluiting  17.30 uur

Graag jullie opgave voor maandag 20 sept 10 uur via het digitale opgaveformulier op de website.
Voor deze vossenjacht zijn we op zoek naar enthousiaste vossen, groepsleiders of helpers voor de catering.
Ook dit kunnen jullie aangeven op het opgaveformulier op de website

Zaterdagavond 25 september

Voor de (oudere) gemeenteleden vanaf 60 jaar willen we deze avond een heerlijk 3 gangen diner (stamppot) serveren in het Open Huis.
De maaltijd willen we met elkaar afsluiten met het zingen van mooie psalmen en liederen.

Inloop vanaf 17.45 uur
Opening van de maaltijd: 18 uur
Sluiting rond 20 uur

Eigen bijdrage: 5 euro

Mocht het vervoer naar het Open Huis een probleem worden, geen probleem, een taxi wordt voor u geregeld.
Ook voor deze avond zijn we op zoek naar koks die een pannetje heerlijke soep willen koken, willen helpen met de catering van die avond of evt een taxidienst kunnen aanbieden.
Opgave voor de maaltijd of voor het aanbieden van hulp, graag voor maandag 20 september 10 uur via de website van de kerk

Zondagmorgen 26 september

We zien weer uit naar een zondagse kerkdienst waarin we voluit mogen zingen tot eer van God en samen mogen luisteren naar het Woord van God.
Deze dienst staat helemaal in het teken van de opening van het nieuwe seizoen.
Na de dienst staat koffie/thee/ranja voor u klaar met wat lekkers.
Ook  de gemeenteleden die online de dienst bijwonen zijn van harte uitgenodigd om bij de koffie aan te schuiven.
Mocht u/jij heerlijke taart kunnen bakken, dan nodigen wij u van harte uit om mee te bakken voor onze gemeenteleden en dit aan ons door te geven via het opgaveformulier

Vanwege de taarten willen we graag van u weten of u ook aan dit koffiemoment wilt deel nemen, graag ook hiervoor uw opgave.
Voor vragen/opmerkingen/ideetjes: Corina Boerendans (0627512300)  of Marjan Dickhof (0625084963)