Update corona maatregelen.

Nu er in de maatschappij al behoorlijk wat versoepelingen zijn of worden door gevoerd is er voor de kerken ook weer mee ruimte.

De mondkapjesplicht vervalt.

Het volgende wordt nog van ons gevraagd:

1) De basisregels blijven: 1,5 m-regel afstand, handen ontsmetten en bij klachten thuisblijven.

2) Registratie bij binnenkomst van al de kerkgangers blijft en hen  wordt een zitplaats gegeven.

3) Collecteren blijft bij de uitgangen van de kerk.

Dit zijn de richtlijnen van het RIVM en zullen we ons aan houden.

Dit houdt in:

Opgave voor de diensten in de Dorpskerk is eenmalig nodig. Een uitnodiging voor de diensten in de Dorpskerk zal per maand worden verstuurd.
U kunt dan gewoon komen. Dit geldt ook voor hen die geen lid zijn van onze (wijk)gemeente.
Iedereen is na opgave welkom.

Voor de diensten in Maranathakerk komt nog wel een uitnodiging. De ruimte is beperkt.
Geef dus aan wanneer u naar de Maranathakerk zou willen. Een uitnodiging volgt dan.

De kerkenraad volgt de verdere ontwikkelingen. Als er wijzigingen komen brengen we u op de hoogte.