Waarschijnlijk heeft u het wel gehoord, de Duif wordt opgeknapt.
Na een tijd van voorbereiding, mogen de plannen gerealiseerd worden.
Zaal de Duif (het kleine zaaltje in de Maranatha kerk) wordt voornamelijk gebruikt door de kinderclub, tienerclub en jeugdclubs.
De Duif is aan een grondige aanpak toe omdat de stijl sterk verouderd is (zie foto).
We willen samen met de jeugd deze klus aanpakken en van de Duif een warme, fijne, gezellige plek maken.

De plannen die we hebben zijn:
– Een veranda van Douglashout.
– Het plafond voor de helft vernieuwen met inbouwspots
– De bar vernieuwen en verlengen.
– De banken aan elkaar koppelen en opnieuw stofferen.
– Nieuwe kleuren op de muren en decoratie van deze tijd.

Vorige week is het oude plafond, boven de bar verwijderd, nieuwe gipsplaten zijn (met spots) bevestigd en het plafond is gestuct.
We hebben hierbij veel hulp gehad van vrijwilligers (slopers, bouwers, elektriciens, stucers, schoonmakers, sponsors) waarvoor hartelijk dank!

De volgende fase is het sauzen van het plafond en een aantal wanden.
We bezinnen ons momenteel nog over de kleuren stijl.
We zoeken mensen die kunnen en willen helpen bij het sauzen.
Zou je ons willen helpen met sauzen? Neem dan even contact op met Arjan van Oene, 06-13472624.
Heb je misschien andere talenten en wil je ons ergens bij helpen, schroom niet om contact op te nemen.

U begrijpt dat deze verbouwing kosten met zich mee brengt.
De grootste kosten post heeft het college van kerkrentmeesters voor rekening genomen, waarvoor dank.
Tijdens de voorbereiding van de bouw, zijn er een aantal ideeën bijgekomen wat kosten met zich mee brengt.
Daarom doen we een oproep aan vaders, moeders, opa’s, oma’s en gemeenteleden om een donatie te storten op het rekeningnummer van de CVK,  NL16rabo0373735723 met als vermelding: de Duif.
Namens de tieners, jeugd en leiding, hartelijk dank.

We hopen u/ jullie over het verloop van de verbouw, op de hoogte te houden, via de site.
Hier een aantal foto’s van onze harde werkers: