Hallo allemaal,

In plaats van de traditionele winter actiedag (talenten veiling) hopen we dit jaar op D.V. 29 Januari een audio- tour organiseren voor u als gemeente afsluitend krijgt u de stampot maaltijd mee naar huis.

We willen deze dag langs leuke, bekende en minder bekende bezienswaardigheden in d gemeente rijden om zo het verhaal te horen achter deze bezienswaardigheden die er zijn.
De tour van plus minus 30 km, kan met de auto gereden worden maar ook fietsend is dit goed te berijden.
De tour zal middels de app “IZI” Travel” gemaakt worden.
Deze App vertelt u de route en wanneer u bij een bezienswaardigheid komt verteld de app u het verhaal bij het monument of gebied.
In de route zullen ook tussenstops zijn waar koek en zopie voor u klaar staat.
In de Appostel app en op de website zal er een aanmeldformulier geplaatst worden. Opgeven kan tot en met 17 januari.
Hieronder vindt u alvast de instructie hoe u de app kunt downloaden op uw smart-phone.
De app kunt u nu al installeren als u dat wilt, de audio-tour is op dit moment volop door de vrijwilligers van deze winteractiviteit in ontwikkeling en zal vanaf ongeveer 25 januari beschikbaar zijn.
De tour is te herkennen aan “Audio-tour hervormde gemeente Oldebroek”. Wij adviseren u de tour vooraf te downloaden.
Mocht dit alles nu niet lukken helpen wij u op locatie.
Heeft u geen smart-phone?  Er ligt ook een geprinte versie klaar om op die manier de route te rijden.
De route zal starten bij de Maranatha kerk en zal ook de Dorpskerk aandoen.

De prijs zal zijn: 17,50 euro voor Volwassenen en 7,50 euro voor de kinderen t/m 12 jaar.
Het maximale bedrag hoeft niet uit te komen boven de 60 euro.
U kunt uw gift overmaken via de appostel app of ter plaatse voldoen op de startlocatie.
Aan de audiotour is een puzzel gekoppeld waarmee u leuke prijsjes kunt winnen , dus houdt de pen in de aanslag!

Tijdschema:

• We willen starten tussen 13 en 14 uur (deze starttijd mag u zelf bepalen)
  • Er zijn meerdere tussenstops waar iets gegeten of gedronken kan worden (deze zitten bij de prijs inbegrepen)
  • De eindtijd zal zijn tussen 15:30 en 18 uur. Wanneer de tour is afgelopen zullen er stamppot pakketten uitgedeeld worden, deze kunt u dan meenemen en thuis opeten.

Zo willen we graag als gemeente een “veilige” actiedag organiseren ondanks de beperkingen.
De volledige opbrengst komt ten goede aan de winteractie Samen oogsten voor het Midden-Oosten.

Klik hier om u aan te melden voor Audio-tour.

De instructie is hier te download, de Audio-tour is vanaf 17 januari beschikbaar om te downloaden.

Wanneer u vragen hebt of graag wilt helpen kunt u zich melden bij:

Jan Schutte
jschutte@outlook.nl

PS: we kunnen de hulp van de jeugd ook goed gebruiken, wanneer jij zin hebt om de handen uit de mouwen te steken ben je van harte welkom!